Soorten contactpersonen

Je kunt de volgende soorten contactpersonen hebben:

• Persoonlijke contactpersonen: dit zijn contactpersonen die je in Google Apps importeert (bijvoorbeeld vanuit Microsoft Outlook of Lotus Notes), adressen van mensen die je hebt gemaild,
    en contactpersonen die je rechtstreeks aan Contactbeheer toevoegt.
  • Persoonlijke mailinglijsten: dit zijn groepen die je in Contactbeheer kunt maken om je persoonlijke contactpersonen te organiseren of om als persoonlijke mailinglijsten te gebruiken.
  • Algemene contactpersonen: als je Google Apps-beheerder Gedeelde contactpersonen heeft ingeschakeld voor je domein, heb je ook toegang tot e-mailadressen van iedereen in je organisatie en van contactpersonen buiten je organisatie die je beheerder heeft toegevoegd (zoals verkopers of leveranciers) — net zoals het geval is met de algemene adreslijst en het naam- en adresboek dat je misschien in Outlook of Notes hebt gebruikt.
  • Algemene mailinglijsten: je beheerder maakt misschien Google Discussiegroepen die mensen in je organisatie als mailinglijsten kunnen gebruiken. Als Google Groups for Business is ingeschakeld voor je domein, kun je misschien ook zelf algemene mailinglijsten maken.