Adressen uit een lijst kiezen

Als je een lijst met al je contactpersonen wilt zien wanneer je een e-mailbericht opstelt, open je de contactpersoonkiezer. Hier kun je door al je persoonlijke of algemene contactpersonen bladeren, en
naar contactpersonen zoeken met behulp van automatische aanvulling (begin te typen om een lijst met overeenkomende adressen te zien).

Klik in een opstelvenster op de link Aan om de contactpersoonkiezer te openen: