Algemene mailinglijsten bekijken of maken

Groepen die je in Contactbeheer maakt, zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Dat wil zeggen, jij kunt e-mails naar je groep Wielrenteam sturen, maar andere mensen in je organisatie kunnen dat groepsadres niet gebruiken.

Algemene groepsadressen die door iedereen in je domein kunnen worden gebruikt, worden door Google Discussiegroepen beheerd. Als je beheerder Google Groups for Business heeft ingeschakeld, kun je die groepen zien door naar je service Google Discussiegroepen te gaan: klik boven aan je Gmail-venster of andere Google Apps-venster op Google Discussiegroepen. Klik vervolgens op Bladeren in alle groepen op de pagina Groepen.

Als je de service Google Discussiegroepen niet hebt, moet je de eigenaar van de groep om het groepsadres vragen.