Een bestand zoeken

Typ een woord of woordgroep in het zoekvak van Google Drive in om een bepaald bestand, Google-document of een bepaalde map te zoeken.

Uw zoekresultaten beperken

1. Klik in het zoekvak op de pijl naar beneden om geavanceerde zoekopties weer te geven:
  2. Klik op een zoekoptie om de zoekactie te beperken.

U kunt stap 1 en 2 meerdere malen herhalen om de zoekresultaten verder te filteren. Misschien weet u bijvoorbeeld dat het bestand dat u zoekt een spreadsheet is waarvan u niet de eigenaar bent. Klik in dat geval op deze opties. Het zoekvak ziet er nu zo uit:

Tip: klik op de x op een optie om dat filter te verwijderen of klik op de grote X rechts om alle zoekresultaten te verwijderen.
  3. Op dit punt ziet u waarschijnlijk al wat u zoekt. Zo niet, typ dan een zoekopdracht en klik op de blauwe zoekknop.