Uw presentatie bewerken

Gebruik de werkbalk Bewerken om uw presentatie aan te passen.

Opmerking: wanneer u geen tekst aan het bewerken bent, zijn niet al deze items zichtbaar op de werkbalk. Selecteer een stuk tekst in uw presentatie om tekstgerelateerde opties te activeren.

Tip: als u oude dia's heeft, kunt u deze wijzigen door een nieuwe presentatie te maken en de oude dia's te importeren (Invoegen > Dia's importeren).  Controleer of u de knop  op uw werkbalk heeft.

Klik op het menu Invoegen om extra functies weer te geven die u kunt toevoegen (tekstvakken, afbeeldingen, video's, vormen, pijlen, vergelijkingen, callouts en meer):