Een nieuwe dia toevoegen in Presentaties

Er zijn verschillende manieren om een dia toe te voegen aan uw presentatie:

1. Klik op de knop  in de werkbalk. Klik op de pijl-omlaag aan de rechterkant hiervan als u een nieuwe vormgeving voor de dia wilt opgeven:

de vormgeving bepaalt de plaatsing van tekstvakken op uw dia. U kunt tekstvakken altijd verplaatsen, verwijderen en de grootte ervan wijzigen of u kunt nieuwe tekstvakken toevoegen.

Als u de pijl-omlaag niet gebruikt om een nieuwe vormgeving op te geven, wordt de standaardvormgeving gebruikt. Voor dia 1 is de standaardvormgeving Titel. Voor dia 2 is de standaardvormgeving Titel en hoofdtekst. Daarna is de vormgeving standaard die van de vorige dia.
  2. Klik op Dia > Nieuwe dia of op Dia > Dia dupliceren. U kunt ook met de rechtermuisknop op een bestaande dia klikken om deze opties weer te geven.
  3. Klik op Invoegen > Dia's importeren als u dia's uit andere Google-presentaties of PowerPoint-presentaties (.ppt- of .pptx-indeling tot maximaal 10 MB) wilt toevoegen.