Uw dia's presenteren of een voorbeeld bekijken in Presentaties

Als u er klaar voor bent om uw dia's te presenteren of een voorbeeld wilt bekijken, klikt u op de knop Presenteren rechtsboven aan de pagina. Klik op de pijl-omlaag voor extra opties:

Wanneer u met de muis over uw diavoorstelling beweegt, wordt tijdelijk een balk weergegeven met besturingselementen waarmee u een andere dia kunt weergeven, de diavoorstelling kunt pauzeren of verder afspelen, en van en naar de modus Volledig scherm kunt schakelen. Klik op het tandwielpictogram op deze balk voor meer opties: