Wat gebeurt er als ik aan iets werk zodra er een backup wordt gemaakt?

Als u ergens aan werkt zodra er een backup wordt gemaakt zal er een backup worden gemaakt van de laatst opgeslagen versie. Aangezien Google aanpassingen real-time verwerkt betekent dit dat het item dat wordt gebackupt identiek moet zijn aan het moment dat hiervan een backup is gemaakt.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0