Kan ik informatie van een gebruiker herstellen in het account van een andere gebruiker?

Dit kan alleen wanneer u domein beheerder bent, in andere gevallen moet u contact opnemen met uw beheerder.

1. Log in op Spanning Backup.
  2. Kies rechts bovenin de gebruiker waarvan u de informatie wilt herstellen.
  3. Selecteer de informatie die u wenst te herstellen en kies Restore.
  4. Spanning zal u vragen om een gebruiker te selecteren waarnaar u de informatie wilt herstellen.