Een bestand openen met een app die op uw computer is geïnstalleerd

U kunt een bestand ook openen met webapps of compatibele applicaties die zijn geïnstalleerd op uw computer. Voor het openen van bestanden met applicaties die op uw computer zijn geïnstalleerd, heeft u niet alleen de nieuwe versie van Google Drive nodig (te activeren via Instellingen  > Ervaar de nieuwe versie van Drive), maar moet u ook de nieuwste versie van Google Drive op uw Mac of pc gebruiken.

1. Open Drive op drive.google.com.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een bestand. U kunt ook één keer op het bestand klikken en vervolgens op de menuknop  klikken.
  3. Wijs Openen met aan in het menu.
  4. Kies de app waarmee u het bestand wilt openen.