CDR-View installeren op uw computer

Om gebruik te kunnen maken van de CDR-View is er een plugin nodig. Deze plugin verzorgt de grote berekeningen die moeten plaatsvinden bij het filteren van de informatie of het maken van de grafieken.

1. Klik op het tandwiel icoon om de Instellingen te openen.

2. Kies in het linker menu Extensies.

3. Klik op Installeren bij de Integration service, de browser zal een installatie bestand downloaden. Open het bestand dat de browser heeft gedownload en volg de instructies die gegeven worden.
  4. Na het installeren adviseren wij om de computer te herstarten.