Debug functie activeren voor in- en uitgaand telefoonverkeer

De debug functie kan worden geactiveerd in de WMS omgeving van de online PBX (telefooncentrale). De gebruiker moet hiervoor wel toegang en de juiste rechten hebben tot de online PBX.

Volg onderstaande stappen wanneer u bent ingelogd in de PBX:

Stap 1.

Stap 2.

Bij stap 2.

De informatie die u hier ziet, kopiëren en als tekst bestand via het betreffende ticket als bijlage terug sturen.