Telefoon trace genereren vanuit de online PBX

Wanneer u als admin gebruiker wordt gevraagd om een trace vanuit de PBX te downloaden, volg dan onderstaande stappen.

Als admin gebruiker heeft uw toegang tot "tools and utilities" en kiest u "Generate trace"

Start het gesprek en wacht totdat u verbinding heeft daarna druk op start en na het beëindigen van het gesprek, druk op stop wanneer u klaar bent.

Download de link en stuur dit als bijlage mee via het ticket. Wanneer het bestand groter is dan 20MB willen wij u vragen het bestand met ons te delen via een ftp, Google drive of een andere onlineservice voor het verzenden van grote bestanden.