Koppelen van een W-AIR Headset

Registreren van de headset.mceclip0.png

1 - Microphone

2 - Mute button

3 - Call button

4 - Volumebutton

5 - LED Indicator

6 - AUX Function button (Power On)

7 - Volume+ button

8 - Speaker

9 - Charger

Voor het registreren van de headset druk 3 knoppen tegelijk 5 seconden in :

Druk tegelijk de Knoppen:   call (3) -- knop volume+(4)-- knop volume-(7)

De headset gaat dan in registratie modus en de led kleurt kort blauw en kort hoort u registreren.

Wanneer de headset contact maakt met het basisstation en is verbonden hoort u eenmalig geregistreerd. Zorg ervoor dat de headset binnen het bereik van het basisstation is.

Koppelen van de headset aan collaboration.

Wanneer de headset is geregistreerd aan het basisstation volg onderstaande stappen:

1. Ga naar het collaboration top menu -> Kies selectie apparaat

mceclip4.png.

2. Selecteer het apparaat door op  + te drukken (+add device)

3. Druk op de call knop voor de  4 cijferige code om de headset te verbinden met collaboration

4. Vul de code in en de headset geeft de melding "Activated, thank you"