Dynamisch in- en uitloggen van een call groep

Wanneer je de mogelijkheid hebt om zelf in- en uit te loggen van een call groep dan kun je dit zelf aan en uitzetten in je eigen profiel van collaboration. 

Volg onderstaande stappen : 

Ga naar instellingen

mceclip1.png

Kies voor Contact center en activeer de knop Sign-on  

 

mceclip3.png

Vergeet niet weer in te loggen wanneer je de inkomende bellers wilt ontvangen van de betreffende callgroep die je hebt aangevinkt. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0