Informatie van de Browser Console aanleveren bij de Helpdesk

In sommige gevallen is het voor ons team nodig om informatie van de Browser Console te ontvangen om problemen verder te analyseren. Gebruik de volgende sneltoetsen om de browser console te openen:

• Windows: Control + Shift + J
  • macOS: Command + Option + J

In het venster dat er is verschenen zie je bovenaan een tekstvak met een witte achtergrond en mogelijk gele en rode regels. Om het probleem goed te kunnen isoleren is het goed als de browser ververst wordt en het probleem daarna wordt gereproduceerd.

Klik met de rechtermuisknop in dit vak en kies Opslaan als. Stuur vervolgens het opgeslagen bestand naar onze Helpdesk met een duidelijke omschrijving van het probleem.