Opties tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek heeft u diverse opties om bijvoorbeeld het gesprek op te nemen of door te schakelen naar een ander persoon.

Doorschakelen

Voor het doorschakelen zijn twee opties, doorschakeling met óf zonder vooraankondiging. Een vooraankondiging betekent dat je eerst kunt spreken de gene waarnaar u wilt doorverbinden voordat het gesprek wordt doorgeschakeld.

Doorschakelen zonder vooraankondiging

  1. Kies tijdens het gesprek # 9
  2. Nadat de centrale heeft bevestigd dat u wilt doorschakelen kiest u het telefoonnummer of de extensie van de persoon waarnaar u het gesprek wenst door te schakelen. Bijvoorbeeld 2 0 1
  3. De verbinding zal worden verbroken.

Doorschakelen met vooraankondiging

  1. Kies tijdens het gesprek # 8
  2. Nadat de centrale heeft bevestigd dat u wilt doorschakelen kiest u het telefoonnummer of de extensie van de persoon waarnaar u het gesprek wenst door te schakelen. Bijvoorbeeld 2 0 1
  3. Zodra u deze persoon aan de lijn krijgt heeft en het gesprek wenst door te schakelen verbreekt u de verbinding.

Annuleren van doorschakelen

  1. Kies # 1 om uw doorschakeling te annuleren

Niet beschikbaar

Indien u een doorschakeling zonder vooraankondiging toepast is het mogelijk dat het gesprek terugkomt als deze persoon niet beschikbaar is. Een gesprek komt op dat moment bij u terug met de prefix gevolgd door de extensie waarnaar u het gesprek had doorgeschakeld. Bijvoorbeeld R203-

Gespreksopname

Tijdens alle gesprekken kunt u door het gebruik van de sneltoets * 1 aangeven dat u een gesprek wilt opnemen. Om de opname stop te zetten drukt u nogmaals op * 1. Wij maken u erop attent dat u verplicht bent kenbaar te maken dat u het gesprek opneemt. Verder zijn hier nog andere privacy regels aan verbonden.

Continuiteit

Met de functie continuiteit kunt u ten alle tijden een gesprek kort parkeren en alle telefoons laten overgaan waarop u bent aangemeld. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een gesprek op uw handset verder te voeren. U kunt continuiteit inschakelen door tijdens het gesprek * 5 te kiezen.

 

Let op! Het is mogelijk dat in overleg met uw organisatie sneltoetsen van uw centrale zijn gewijzigd. Hiervan heeft u op dat moment een overzicht ontvangen. Voor de juiste sneltoetsen dient u in dit geval het overzicht te raadplegen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0