Audio instellen voor Kite

Met Kite kunt u via uw computer bellen en video conferenties houden. Om optimale geluidskwaliteit te bieden is het belangrijk dat u uw microfoon instelt en toestemming geeft om de microfoon te gebruiken. Met de volgende stappen kunt u eenvoudig uw microfoon instellen.

1. Zodra Kite om toestemming vraagt om uw microfoon te gebruiken drukt u op Toestaan.

2. Aan de rechterzijde van uw adresbalk verschijnt een camera icoon. Als u klikt op dit camera icoon heeft u de mogelijkheid om de microfoon te kiezen die u wenst te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld uw ingebouwde microfoon zijn of bijvoorbeeld de microfoon van uw headset.

3. U heeft nu uw microfoon ingesteld voor Kite. Aanvullend kunt u nog uw audio testen om er zeker van te zijn dat uw microfoon functioneert en u duidelijk verstaanbaar bent. Klik links onderin op Options en kies Audio test.

4. In de Audio test klikt u op het telefoon icoon om de test te starten. De computer zal aangeven dat de test zal starten. Alles wat u zegt zal direct aan u teruggespeeld worden door de computer zodat u kunt controleren of uw microfoon functioneert. U kunt de Audio test afsluiten door op het rode telefoon icoon te klikken.