Video conferentie via Kite

Tijdens een telefoongesprek via Kite kunt u ten alle tijden een video conferentie activeren. U bepaalt ten alle tijden zelf of u uw camera activeert. Om gebruik te kunnen maken van een video conferentie is het belangrijk dat u uw camera instellingen controleert voordat u een gesprek start.

Video conferentie activeren

Zodra u een actief telefoongesprek heeft kunt u eenvoudig video activeren door op het camera icoon te klikken. U kunt uw eigen video zien via het scherm links onder, zodra uw contactpersoon ook de video conferentie activeert kunt u ook de andere persoon zien tijdens het gesprek.

Een video conferentie is weer te beëindigen door nogmaals op het camera icoon te klikken.