Pincode voor uw devices

Op hardware telefoons van Wildix kunt u inloggen met een vijf cijferige pincode. Deze pincode is verbonden met uw wachtwoord. Voor iedere letter of cijfer toetst u de toets in die deze letter of dit cijfer heeft. Voor speciale tekens kiest u een *.

Ook kunt u gebruik maken van deze handige pincode generator, u vult hier uw wachtwoord in waarna deze vertaald wordt naar uw pincode. Deze generator slaat geen gegevens op en zet uw wachtwoord op uw eigen computer.