Collega's toevoegen of verwijderen van uw overzicht

In Collaboration kunt u een eigen selectie maken van de collega's die u wilt tonen. Hierdoor kunt u een overzicht maken van alle collega's waarmee u regelmatig communiceert of bijvoorbeeld uw team toevoegen waarover u manager bent.

Collega's beheren vanaf een lijst

  1. U kunt eenvoudig uw collega's beheren vanaf de lijst. Hiervoor gaat u naar het pijltje naar beneden in Collaboration waarna u de optie Collega's wijzigen kiest.
    2017-11-04_at_15.48.png
  2. Selecteer van het overzicht de collega's of groepen die u wilt tonen. Gebruikers die u niet aanvinkt zullen niet op uw overzicht worden getoont.
    2017-11-04_at_16.02.png
  3. Kies het vinkje rechtsonder om uw keuze te bevestigen.

Collega's toevoegen via de zoekfunctie

U kunt snel collega's toevoegen aan het overzicht via de zoekfunctie. Wanneer u een collega zoekt die nog niet aanwezig is in het overzicht zal hier een plus (+) bij verschijnen. Als u deze aanklikt wordt deze collega toegevoegd aan het overzicht.

2017-11-04_at_16.04.png

Collega's verwijderen uit het overzicht

U kunt snel collega's verwijderen uit het overzicht door met uw rechtermuisknop op een collega te klikken en Verwijderen te kiezen.

2017-11-04_at_16.00.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0