Beginnen met Google My Business

Dit document is bedoeld om je snel wegwijs te maken in de configuratie de Google My Business app met eenvoudige instructies en screenshots.

Quick start guide - Configuration of this Zendesk App is a simple process.

1. Installeer de Google My Business app vanuit de Zendesk App Marketplace. Een gratis 7-daagse trail wordt gestart vanaf de eerste installatie.
  2. Verifieer of je bedrijf de correcte locaties heeft gekoppeld in Google My Business of koppel de locaties aan het bedrijfsaccount via google.com/mybusiness.
  3. Open de instellingen onder Admin > Channel Integrations > Google My Business en ga naar de tab Accounts.
  4. Klik op Add Account en vervolgens op Authorize om in te loggen met het juiste Google Account waar de locaties aan gekopppeld zijn en vanuit beheert in Google My Business.
  5. Selecteer de locatie(s) die je wilt managen vanuit Zendesk en je bent klaar om van start te gaan!
  6. Configure which service you want to manage with the app: reviews, ratings and/or Questions & Answers.

Laten we van start gaan met screenshots en instructies waar dit alles te vinden is.

Afbeelding 1 - In het admin panel ga naar 1 - "Channel Integrations" en
klik op het tandwiel en op 2 - "Edit" om de app instellingen in te gaan.

Afbeelding 2 - Klik op "Accounts" om verder te gaan in de app
instellingen.

Afbeelding 3 - Indien je de app voor het eerst gaat configureren klik je
in Google my business op "Add account", waar je het correcte google
account moet registreren/koppelen.Screenshot-3.png
Afbeelding 4 - Hier vind je de verschillende accounts welke toegewezen
kunnen worden aan verschillende merken (indien van toepassing), om
aanpassingen door te voeren klik je op "Edit".

Afbeelding 5 - In de instellingen pagina kun je de locaties verversen. Om
nieuwe locaties toe te voegen (die in Google My Business al moet zijn
toegevoegd) klik je op "Refresh Locations". Controleer of je het correcte
google account hebt geauthoriseerd om er zeker van te zijn dat de juiste
locaties gebruikt/toegevoegd.