Verificatie na wijziging van informatie op Google My Business

Nadat jij informatie hebt gewijzigd op kan het zijn dat Google jou vraagt om de verificatie opnieuw uit te voeren zodat zij de hoge kwaliteit van de bedrijfsinformatie kan waarborgen. Dit proces wordt veelal geactiveerd door een wijziging van de informatie die jij Google verstrekt zoals een wijziging van het adres of de categorie van het bedrijf.

Om de verbinding met Google My Business in Zendesk niet te verliezen is het belangrijk dat verificatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Meer informatie over de verificatie van jouw bedrijf kan je vinden op Google My Business Help.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0